SAMSUN / KAVAK - Kavak Halk Eğitimi Merkezi

USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARI ASİL LİSTE

Mrt

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KORONAVİRİÜS TEDBİRLERİ VİDEOSUNU DUYURULAR KISMINDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimiz Bünyesinde MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU Kursu açılacaktır.

Kursa kayıt olmak için aşağıda belirtilen şartları taşıyanlar halk eğitimi merkezimize başvurmaları gerekmektedir.

Haz

Genel Müdürlüğümüz İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı tarafından e-Devlet Kapısında ve e-Yaygın sisteminde yeni uygulamalar yapılmaya devam ediyor.

‘Belge Durumu’ belgesi e-Devlet Kapısı uygulamalarında yer alarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılmıştır.

Nis

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, uygulama marketlerdeki yerini aldı. Öğrencilerimiz Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabileceklerdir.