SAMSUN / KAVAK - Kavak Halk Eğitimi Merkezi

ZEKERİYA ERSOY - Müdür

30/04/1971  Samsun Kavak Doğumludur.İlkokulu Amasya, ortaokul ve liseyi Samsun Kavak´ ta tamamladı.1996 yılında Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.Aynı yıl G.Antep Nizip ilçesine atandı.Sırasıyla 2 yıl Gaziantep, 2 yıl Muş Varto da görev yaptı.Askerlik dönüşü Samsun Kavak a atandı 1 yıl Bayraklı, 3 yıl Köseli İlköğretim okulunda Müdür Yetkili öğretmen olarak çalıştı.2002 yılında Atatürk YİBO ya atandı.Burada 3 yıl sınıf öğretmenliği yaptı, 3 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştı.2010 yılında girdiği müdürlük sınavını kazanarak 8 Şubat 2010 yılında Akbelen İlköğretim okuluna müdür olarak atandı. Aralık 2013´te Kavak İHO´ya atandı. 2017 yılında Eğitim Teftiş ve Planlama alanında yüksek lisansını yaptı.2019 Yöneticilerin yeniden görevlendilme yönetmeliğine göre Kavak Halk Eğitim Merkezine kurum müdürü olarak atandı.Halen bu göreve devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.